banner autoreclame

MaatpakDesign gaat door tot u tevreden bent.

Anne Overbeek (onafhankelijk vertrouwenspersoon en trainer sociale veiligheid):

  • Sinds 2013 draagt MaatpakDesign zorg voor al mijn huisstijl- en drukwerkzaken. Alex is creatief en komt met verrassende en praktische oplossingen. Hij is uiterst betrouwbaar en correct als het gaat om de uitvoering en levering. Dankzij Alex heb ik een zorg minder en kan ik mij bezig houden met zaken waar ik goed in ben als onafhankelijk vertrouwenspersoon. Ik kan Alex dan ook van harte aanbevelen.

Michorius installatiebedrijf (Yvonne Michorius):

  • Alex Winters heeft dit jaar voor ons de kerstkaarten geregeld. Contact en afhandeling was prima in orde!! Mooi product!! Volgend jaar weer.

Skincare Soffita (Sonja Freriksen-Nijhof):

  • Alex begrijpt welke uitstraling ik voor mijn praktijk wil en maakt top ontwerpen voor een goede prijs!

Aveleijn (Sebastiaan van der Valk):

  • Alex heeft Aveleijn geholpen bij het ontwerpen en drukken van posters, folders en uitnodigingen. Alex denkt met de klant mee en reageert snel en adequaat op verzoeken. Door deze korte lijnen is het mogelijk om in een korte tijd tot een mooi resultaat te komen.

Martin van Raalte (Alp d’Huzes):

  • Ik heb Alex  leren kennen en waarderen als een zeer betrouwbaar en integere man. In zijn functie als eigenaar/directeur van MaatpakDesign heeft hij voor mij, toen ik in 2012 de Alp dHuZeS mocht fietsen, prachtige flyers en posters ontworpen en gedoneerd waarmee ik nog meer geld en aandacht kon vragen voor dit evenement. Veel complimenten voor gekregen.