Referenties

banner autoreclame

MaatpakDesign gaat door tot u tevreden bent.

Autoservice Haaksbergen (Joey Weegerink):
- Maatpak Design heeft onze volledige huisstijl ontworpen, van A tot Z alles netjes en goed geregeld!

De Kennedymars Haaksbergen (Janine Feddema):
- Goede ideeën, denkt met je mee en een vlotte, prima service. Kwaliteit uitstekend. Komt beloftes na. Hele goede ervaring.

Zonnebloem Haaksbergen (Marcel en Ank Twente):
- In een geweldige samenspraak heet Alex een uitstekend jaarboekje voor de Zonnebloem afdeling Haaksbergen gemaakt, dat voor onze gasten/deelnemers erg belangrijk is. Ook de vrijwilligers zijn zeer tevreden met deze jaaruitgave. Van zowel de lay-out als het drukwerk is fantastisch werk gemaakt. Wij zijn erg blij met deze samenwerking en zullen deze voor komend jaar zeker voortzetten.

Anne Overbeek (onafhankelijk vertrouwenspersoon en trainer sociale veiligheid):
- Sinds 2013 draagt MaatpakDesign zorg voor al mijn huisstijl- en drukwerkzaken. Alex is creatief en komt met verrassende en praktische oplossingen. Hij is uiterst betrouwbaar en correct als het gaat om de uitvoering en levering. Dankzij Alex heb ik een zorg minder en kan ik mij bezig houden met zaken waar ik goed in ben als onafhankelijk vertrouwenspersoon. Ik kan Alex dan ook van harte aanbevelen.

Michorius installatiebedrijf (Yvonne Michorius):
- Alex Winters heeft dit jaar voor ons de kerstkaarten geregeld. Contact en afhandeling was prima in orde!! Mooi product!! Volgend jaar weer.

Stichting Noodfonds Haaksbergen (Ton Engelbarts):
- Prettige samenwerking en prima resultaat. Er wordt goed geluisterd naar de wensen en meegedacht om een goed resultaat te bereiken.

Skincare Soffita (Sonja Freriksen-Nijhof):
- Alex kan goed luisteren en met je mee denken over mooie ontwerpen. Hij doet wat hij zegt en zorgt voor een vlotte snelle levering van de producten. Alex begrijpt welke uitstraling ik voor mijn praktijk wil en maakt top ontwerpen voor een goede prijs! Fijn om mee samen te werken.

Aveleijn (Sebastiaan van der Valk):
- Alex heeft Aveleijn geholpen bij het ontwerpen en drukken van posters, folders en uitnodigingen. Alex denkt met de klant mee en reageert snel en adequaat op verzoeken. Door deze korte lijnen is het mogelijk om in een korte tijd tot een mooi resultaat te komen.

Martin van Raalte (Alp d'Huzes):
- Ik heb Alex  leren kennen en waarderen als een zeer betrouwbaar en integere man. In zijn functie als eigenaar/directeur van MaatpakDesign heeft hij voor mij, toen ik de Alp d'HuZeS mocht fietsen, prachtige flyers en posters ontworpen en gedoneerd waarmee ik nog meer geld en aandacht kon vragen voor dit evenement. Veel complimenten voor gekregen.

Neem bij vragen gerust contact op: