Zakelijk drukwerk

Uw huisstijldrukwerk van full color tot PMS,

en afhankelijk van de afname is er sprake van digitale druk of offset druk. Maatpak design verzorgt voor zeer veel klanten het zakelijke drukwerk. Voor uw organisatie is een consistente presentatie naar buiten toe, van groot belang. Het is vaak zelfs de eerste kennismaking met uw bedrijf. Alle uitingen moeten daarom dezelfde uitstraling hebben. Hiervoor bent u bij Maatpak Design aan het juiste adres. Bij het opzetten van een nieuwe huisstijl, kan ik u adviseren bij de keuze van het papier, het ontwerp en de mogelijkheden voor diverse bewerkingen en afwerkingen van het drukwerk.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van onze producten:
– Briefpapier
– Bloks
– Enveloppen
– Etiketten
– Formulieren
– Offertemappen
– Sets
– Visitekaartjes

Van full color tot PMS drukwerk en afhankelijk van de afname in digitale druk of offset druk. Maatpak design verzorgt voor zeer veel klanten het zakelijke drukwerk. Hiervoor bemiddelt Maatpak Design met verschillende drukkers, zowel lokaal als online. Voor u altijd de beste kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Uw voordeel van de quatum-inkoop van Maatpak Design.
Door maatschappelijk verantwoord ondernemen werkt Maatpak Design alleen met FSC gecertificeerde drukkerijen. Dit betekent dat u FSC gecertificeerd papier en ander drukwerk kunt bestellen en dat u het FSC keurmerk desgewenst op uw eigen drukwerk kunt laten mee drukken.
Het FSC keurmerk verzekert u dat het hout dat gebruikt wordt om papier te maken afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Volg MaatpakDesign of neem gerust contact op: