Promotioneel drukwerk

Promotioneel drukwerk is voor veel bedrijven

een belangrijk onderdeel van de totale uitstraling en de communicatie naar buiten toe. Door middel van promotioneel drukwerk kunt u uw doelgroep kennis laten maken met uw producten en met uw bedrijf. Uw drukwerk moet dan ook goed verzorgd zijn.

Bij Maatpak Design is uw promotionele drukwerk (zoals huisstijlen, folders, brochures, flyers, posters etc.) in goede handen. Wij kennen het klappen van de zweep en bieden de optimale combinatie van service, prijs, kwaliteit en levertijd. Een goed product begint bij de begeleiding. Samen met u zoeken we naar de beste mogelijkheden om tot het gewenste resultaat te komen.

Door maatschappelijk verantwoord ondernemen werkt Maatpak Design alleen met FSC gecertificeerde drukkerijen. Dit betekent dat u bij ons FSC gecertificeerd papier en ander drukwerk kunt bestellen en dat u het FSC keurmerk desgewenst op uw eigen drukwerk kunt laten mee drukken. Het FSC keurmerk verzekert u dat het hout dat gebruikt wordt om papier te maken afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

Volg MaatpakDesign of neem gerust contact op: