Logo-, huisstijl ontwerp en drukwerk in Hengelo

Huisstijlzaken in Hengelo

Zoekt u een complete oplossing voor uw huisstijl, het ontwerp van een logo, drukwerk voor uw visitekaartje, briefpapier, enveloppe, flyer, brochure, catalogus, autobelettering of reclamebord? MAATPAK Design zorgt ook in Hengelo voor maatwerk tot in de kleinste details in het gehele huisstijl assortiment. Door een huisstijl te ontwerpen die bij de identiteit van de organisatie past en deze consistent door te voeren, wordt de naamsbekendheid van de organisatie versterkt en wordt de identificatie met de organisatie door de eigen medewerkers vergroot.

Het is tevens een goede manier om je als organisatie te onderscheiden ten opzichte van de concurrentie. De huisstijl is een belangrijk onderdeel van de identiteit en het imago. Het biedt onderscheidend vermogen. Het laat een organisatie eruit springen en bepaalde kernwaarden uitdragen waar de doelgroep zich in kan herkennen. Bij het ontwerp voor een nieuwe huisstijl gaan wij niet over één nacht ijs. Om tot de door u gewenste huisstijl te komen, zullen de volgende stappen nauwkeurig doorlopen moeten worden:Probleem analyse: Vragen die bij een nieuwe huisstijl laten maken bijvoorbeeld naar voren komen zijn:

Hoe ziet uw marktpositie in Haaksbergen en omstreken eruit?
Past uw logo nog bij uw core-business, is het toe aan een up-grade!
Waarom wilt u een nieuwe huisstijl?
Hoe wilt u, dat de markt u ziet?

Een startend ondernemer of kleine zelfstandige kan overwegen om bij kleine oplagen, de huisstijl in “MS Office” sjablonen op te laten maken. Ook hiervoor kan MAATPAK Design voor u een oplossing op maat bieden.

Naast het ontwerpen van uw huisstijl is Maatpak Design ook sterk in drukwerk. Van zakelijk drukwerk tot het bedrukken van promotionals. Ook op het gebied van sign, met o.a. spandoeken, autobelettering, gevelreclame en vlaggen ben ik een sterke partner. Zoekt u iets in het bijzonder, ook branche specifieke zaken passeren met enige regelmaat mijn revue. Logo-, huisstijl ontwerp en drukwerk in Hengelo dus.

Voor een bedrijfsfilm verwijs ik je graag naar mijn zoon Boyd, bekijk via naastgelegen link zijn website en mogelijkheden.

Logo-, huisstijl ontwerp en drukwerk in Hengelo

Logo-, huisstijl ontwerp en drukwerk in Hengelo

Neem bij vragen gerust contact op: