Haaksbergen natuurlijk

banner haaksbergen natuurlijk

Trots op Haaksbergen,

dan komt u daar natuurlijk graag voor uit. Met de toepassing van het “Haaksbergen natuurlijk” label in uw mail of drukwerk uitingen. In opdracht van Platform promotie Haaksbergen hebben vier creatieve bureaus, waaronder Maatpak Design, een toolbox ontwikkeld voor het gebruik van het merk Haaksbergen natuurlijk binnen uw communicatie uitingen.

Haaksbergen bouwt onder de noemer Haaksbergen natuurlijk aan een sterk merk. Dit merk staat voor een dorp waar tal van activiteiten plaatsvinden, gelegen is te midden van mooie natuur, een schat aan erfgoed heeft en waar het prettig wonen, werken en recreƫren is. Het merk Haaksbergen natuurlijk is vormgegeven in een heldere en herkenbare huisstijl.

Deze huisstijl vormt de basis van alle communicatie over de activiteiten en evenementen. Daarnaast bestaat er de mogelijkheid om de huisstijl als een specifiek element op te nemen in de eigen communicatie en vormgeving. Hierdoor blijft de herkenbaarheid van uw vereniging, onderneming of organisatie overeind en lift deze ook mee, met het sterke merk Haaksbergen natuurlijk!

Is uw interesse gewekt, ik bespreek met u graag de mogelijkheden.

Want wij zijn Haaksbergen natuurlijk!

Volg MaatpakDesign of neem gerust contact op: