Drukwerk prijzen

HUISSTIJL DRUKWERK:

Van full color tot PMS drukwerk en afhankelijk van de afname in digitale druk of offset druk. Maatpak design verzorgt voor zeer veel klanten het zakelijk deel huisstijl van uw organisatie is een consistente presentatie naar buiten toe. Het is vaak zelfs de eerste kennismaking met uw bedrijf. Alle uitingen moeten daarom dezelfde uitstraling hebben. Hiervoor bent u bij Maatpak Design aan het juiste adres. We kunnen u begeleiden bij het opzetten van een nieuwe huisstijl. We adviseren u bij de keuze van het papier, het ontwerp en de mogelijkheden voor diverse bewerkingen en afwerkingen van het drukwerk.

Hieronder vindt u een aantal voorbeelden van onze producten:
– Briefpapier
– Bloks
– Enveloppen
– Etiketten
– Formulieren
– Offertemappen
– Sets
– Visitekaartjes

Van full color tot PMS drukwerk en afhankelijk van de afname in digitale druk of offset druk. Maatpak design verzorgt voor zeer veel klanten het zakelijke drukwerk. Hiervoor bemiddelt Maatpak Design met verschillende drukkers, zowel lokaal als online. Voor u altijd de beste kwaliteit tegen een zeer scherp tarief. Uw voordeel van de quatum-inkoop van Maatpak Design.
Door maatschappelijk verantwoord ondernemen werkt Maatpak Design alleen met FSC gecertificeerde drukkerijen. Dit betekent dat u bij ons FSC gecertificeerd papier en ander drukwerk kunt bestellen en dat u het FSC keurmerk desgewenst op uw eigen drukwerk kunt laten meedrukken.
Het FSC keurmerk verzekert u dat het hout dat gebruikt wordt om papier te maken afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

PROMOTIONEEL DRUKWERK:

Promotioneel drukwerk is voor veel bedrijven een belangrijk onderdeel van de totale uitstraling en de communicatie naar buiten toe. Door middel van promotioneel drukwerk kunt u uw doelgroep kennis laten maken met uw producten en met uw bedrijf. Uw drukwerk moet dan ook goed verzorgd zijn.
Bij Maatpak Design is uw promotionele drukwerk (zoals huisstijlen, folders, brochures, flyers, posters etc.) in goede handen. Wij kennen het klappen van de zweep en bieden de optimale combinatie van service, prijs, kwaliteit en levertijd. Een goed product begint bij de begeleiding. Samen met u zoeken we naar de beste mogelijkheden om tot het gewenste resultaat te komen.
Door maatschappelijk verantwoord ondernemen werkt Maatpak Design alleen met FSC gecertificeerde drukkerijen. Dit betekent dat u bij ons FSC gecertificeerd papier en ander drukwerk kunt bestellen en dat u het FSC keurmerk desgewenst op uw eigen drukwerk kunt laten mee drukken. Het FSC keurmerk verzekert u dat het hout dat gebruikt wordt om papier te maken afkomstig is uit verantwoord beheerde bossen.

 

BRANCHE SPECIFIEK DRUKWERK:

Drukwerk is een aparte tak van sport. Daarom hebben wij partners die dit voor ons doen. Wij hebben met onze partners afspraken zodat wij tegen relatief scherpe tarieven kunnen drukken. Wij adviseren graag welk drukwerk past bij bedrijven binnen een bepaalde branche.

BUITEN RECLAME

Uw huisstijl compleet maken kan ook door Maatpak Design gerealiseerd worden. Spandoeken, gevelreclame, auto belettering of een kleine aansteker. Alles kan voorzien worden van uw beeldmerk. Ook op het gebied van sign en promotie materiaal heeft Maatpak Design meerdere leveranciers. Hierdoor is het bijna onmogelijk om iets te vragen dat niet te leveren is. Uw verzoek is mijn uitdaging. Probeer het maar eens!

 

DRUKWERK PRIJZEN

Door het grote netwerk van drukkerijen waar MaatpakDesign mee samen werkt, kan er een goede match gemaakt worden tussen vrager en diverse aanbieders. Als drukwerkmakelaar haal ik graag het beste voor u uit de kast, waarbij de criteria consistentie, kwaliteit en prijs zeer sterk een rol spelen.

Volg MaatpakDesign of neem gerust contact op: